• Blog Hondentondeuses

Hondentondeuses

Op de markt voor hondentondeuses is er een ruime keuze aan merken en types. Macrovet heeft een ruime keuze aan tondeuses in diverse prijscategorieën zodat u altijd de keuze heeft uit de juiste tondeuse voor uw viervoeter.

In dit artikelen belichten we de diverse hondentondeuses welke Macrovet op dit moment in het assortiment heeft, en gaan op zoek naar de geschikte hondentondeuse voor uw hond.

Budget hondentrimmers – Onder de €100,-
Macrovet heeft twee budget hondentrimmers in het assortiment. Deze hondentrimmers zijn ideaal voor het hobbymatig trimmen van uw eigen hond.

Oster Artrisan
De Oster Artrisan is de goedkoopste hondentrimmer die Macrovet in het assortiment heeft. Deze lichte compacte hondentrimmer is zeer geschikt voor het lichtere en fijnere scheerwerk zoals de oren, nek en baarden.
Doordat de hondentrimmer licht is en tevens de mogelijkheid heeft om op een accu te werken, ligt de  hondentrimmer prettig in de hand. Met een aantrekkelijke prijs van €60,35 is dit een prima instap model.

Oster Home Grooming Kit
Deze semi-professionele hondentondeuse wordt ingezet voor gemiddeld gebruik en is de broer van de Oster Artrisan. Deze Oster Home Grooming Kit wordt geleverd met een dvd voor scheerinstructies en is verkrijgbaar voor €79,90,-.